To forum jest poświęcone sojuszowi Krush Karrok
Administrator
Zauwazylam ze nie tylko ja zwrocilam uwage na to ze niedlugo zabraknie nam ofiar
Coraz czesciej dzieje sie tak ze osoby ktore sa w naszym zasiegu uciekaja do sojuszy ktore maja z nami pakty i przymierza.
Moim zdaniem pakty i przymierza powinny nas wzmacniac a nie oslabiac dlatego sprawdzilam kilka danych.
Sojusze z ktorymi mamy podpisane przymierza:
An-a : 122 miejsce w rankingu, srednia na gracza 7638
FP12 : 111 8152
twt : 117 1285
aN-S : 145 3947
Rss : 25 3875
H5N3: ponizej 300 miejsca, 5 czlonkow
Sojusze z ktorymi mamy pakty o nieagresji:
Goku: ponizej 300 miejsca, 7 czlonkow
aVi : 57 miejsce w rankingu, srednia na gracza 1828
apla : ponizej 300 miejsca w rankingu, 2 czlonkow
pla : 19 miejsce w rankingu, srednia na gracza 3689
Chcialabym aby kazdy sie wypowiedzial na teman tych paktow i przymierzy bo moim zdaniem niektore z nich nie maja dla nas wiekszego znaczenia.
Dodam moze jeszcze ze obecnie Kuh znajduje sie na 100 miejscu
Ostatnio edytowany przez marzenka.misia (2008-04-23 20:55:38)
większość paktów jest stara i praktyczne nie aktualna z powodu niskiej żywotności obcych sojuszy dlatego gdy tylko będę w dyspozycji pozrywam nie istotne pakty (te z sojuszami po 2-7 graczy) oczywiście z zgodą wszystkich a narzazie jestem ciekaw zdania reszty sojuszników co do paktów prepozycie na nowe bądź argumenty na zerwanie starych
Członek
Już na 98 miejscu, według mnie należy pozrywać pakty które nic sojuszowi nie dają ( sojusze mają mało członków lub mało punktów).
Członek Rady
Zgadzam się, mali i słabi muszą radzić sobie sami bez nas.
na razie proponuje zerwać z:
H5N3: poniżej 300 miejsca, 5 członków
Goku: poniżej 300 miejsca, 7 członków
i zastanawianiem sie nad
aVi : 57 miejsce w rankingu, średnia na gracza 1828
ponieważ i tak zerwaliśmy z ich głównym
Administrator
Wlasnie o tym samym myslalam tylko ze jeszcze dodalabym do tego apla.
Członek Rady
Pamietajce ze liczebnosc sojuszu jest duzo istotna jezeli sojusz ma kilku graczy to znaczy ze jakos sobie radza:
zobaczcie na to:
[11:351:08 ] - Brytania
Właściciele wiki3223
Punkty 27.321
Położenie 11:351:08
Temperatura 79 ° C
Sojusz H5N3
Status Wrogi
a popatrzce na Vi 1 top sojusz a nas 30 ich katuje tak ze placza po nocach. Mysle ze powinisce zerwac tagrze pakt z "planeta" 19 miejsce ale ilu graczy!!!! duza ilosc graczy to oznacza jedyne dobre farmy...
Ale decyzja zalezy od was
ps. pamietajce ze jak cos to zawsze wam pomoge
Członek
Jestem za zerwaniem paktów:
AVI - z VI już zerwaliśmy,
planetą - mają sporo planet nadających się na farmy.
Administrator
No co do H5N3 trzebaby bylo powaznie przemyslec sprawe a co do planety to powiem tak sprawdzilam glaktyke w zakresie od 11.300 do 11.400 i wiekszosc czlonkow planety ma od okolo 500 do 15000 punktow poza jednym graczem:
[11:365:07 ] - Kawka
Właściciele arturmie
Punkty 44.972
Położenie 11:365:07
Temperatura 41 ° C
Sojusz planeta
Status Pakt o nieagresji
Dlatego z chcecia poznam zdanie innych na temat tego paktu.
Członek
coś się ruszyło w tej sprawie ?
trochę przerąbane jest latać tak daleko
dzisiaj zanim doleciałem do kolesia to ktoś już go sprzątnął i 4 godziny lotu na nic
Administrator
znam to z doswiadczenia a co do zrywania paktow to widac nie wszyscy mieli ochote zabrac glos
Członek
takie sprawy to powinny być pod przymusem tzn każdy ma obowiązek się wypowiedzieć, a jak nie to nara z sojuszu.
Administrator
ja zachecalam kazdego do wypowiadania sie na poruszane tematy ale niestety nie wszyscy chca jak widac. Co do usowania czlonkow z sojuszu to te decyzje podejmuje Peleleta
Członek Rady
Nie przesadzaj, wolność wyboru polega również na nie zabieraniu głosu (gdy nie ma sie ochoty) oraz braku przymusu....
Pomyśl o tym, sam na pewno nie chciałbyś być zmuszony do czegokolwiek.
Brak odpowiedzi powinniśmy traktować jako wstrzymanie się od głosu i brać pod uwagę jedynie głosy negatywne oraz pozytywne licząc je
w sposób bezwzględnie większościowy.
Członek
ok jak uważasz,
bedzie zupełnie ja w wyborach